Vállalatunk története

A BORMET 1974-ben alapította meg Michel BORMANS és André METTEN. Szakterületük a beléptetéskezelés minden területére kiterjedt a riasztórendszerektől kezdve a kapukig és kerítésekig.
Ivan Schreurs, aki a vállalat telephelye mellett él a családjával, 1979-ben kezdett dolgozni a vállalatnál, termékgyártói és telepítői minőségben. 1985-ben vette át a BORMET vezetését egy munkatársával.

2004-ben Ivan két fia szintén csatlakozott a vállalathoz: Ruben projektmérnökként, Dries pedig telepítési technikusként.

Önálló családi vállalkozás

2011-ben a BORMET önálló családi vállalkozássá vált, , amikor Ruben és Dries megszerezték Ivan üzlettársának részvényeit.

2014-ben a vállalat újabb mérföldkőhöz érkezett: Ivan Scherurs úgy látta, hogy fiai készen állnak a vállalat vezetésére, és részvényeit rájuk ruházta.
Ruben és Driers Schreurs meg voltak győződve a vállalat növekedésének lehetőségéről, és minden energiájukat a cég kiterjesztésébe fektették.

A vadonatúj telephelyre történő 2015-ös költözés és a vállalat átnevezése Bam Bormet az új generáció tevékenységének első látható jelei voltak.

A növekedési terv következő lépése a kereskedelmi tevékenységek külföldi kiterjesztése volt. Ennek szisztematikusan, átgondolt és jól informált módon kellett megtörténnie.