PASS Access Systems

Gerard ter Veen, PASS Access Systems (Hollandia):
„A nemzetköziesítés a Ruben sikere”

„25 éve dolgozom a Bam Bormettel, ezért Rubent kisfiú kora óta ismerem. Láttam, amikor elkezdett dolgozni a vállalatnak, először dolgozó diákként, később főleg szoftverfejlesztői minőségben.

Az elmúlt néhány évben, amióta vezeti a vállalatot, hatalmas lépéseket tettünk, például nemzetközivé váltunk, és persze átköltöztünk az új, nagy méretű telephelyünkre is.

Néha az ennyire dolgos időszakokban fennáll a veszélye, hogy az ember szem elől téveszti az üzlet alapvető lényegét és az ügyfeleit, de Ruben gyorsan és pontosan reagál ilyen helyzetben, ha megemlítjük neki. Nagyon nyitott mindenféle ügy megbeszélésére és nagyon keményen dolgozik a hatékonyság növelésén, valamint mind a termelési folyamatok, mind pedig a konkrét termékek optimalizálásán.

A Bam Bormet termékeinek minősége az ok, amiért ilyen sok éve dolgozom a vállalattal. Csak akkor lehetséges a hosszú távú munkakapcsolat kiépítése, ha csúcsminőséget biztosítunk.

A vállalat jelenlegi nemzetköziesítési módszere hihetetlenül okos, és ennek eredményeként csodálatos megbízásokat nyernek el, például a Schiphol Reptér beléptető rendszereinek biztosítását. Ez elsősorban Ruben érdeme.”